Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Február 20. 15:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Egy 26 éves rétsági férfit fogtak el a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai 2022. február 17-én az esti órákban Rétság belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodókat. A rendőrök a 26 éves férfi utas melletti ajtó térképzsebében, továbbá az autóban elé és mögé ledobva több pakett alufóliába csomagolt bruttó 24,48 gramm kábítószergyanús anyagot találtak meg. A lefoglalt növényi törmelék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül – közölte a rendőrség.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021 májusa és augusztusa közötti időben, valamint 2022 februárjában különféle kábítószert értékesített, illetve adott át az általa is használt anyagból fogyasztásra több Nógrád megyei ismerősének.

A rendőrök a 26 éves rétsági lakost elfogták és előállították. A férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – nyomoz a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.