Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár
Forrás: infovárosok

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

„Nagyon sok szép emlékem köt a Médiaválogatotthoz – kezdi Katus Attila – kis és nagypályás focik, fellépések és egyéb őrültségek, így most ebből a rekordból sem szerettem volna kimaradni.”

Korábbi teqballos rekordjukat szerették volna továbbgondolni, amihez a Dávodi Strandfürdő és Fortuna Hotel rögtön partner lett. Ezúttal a teqballt überelték teqtenisz-szel és teqpong-gal, valamint bowlinggal zárták a reggel 9 órától 21 óráig tartó folyamatos sportolást.

„Én az év eleji teqballos rekorban fellépésem miatt nem tudtam részt venni, most viszont belevetettem magam a forgatagba – emlékszik Palcsó Tamás – igazi embert próbáló volt 12 órán keresztül sportolni egy íves asztalon. Aki még nem próbálta, mindenképpen tegye meg, mert ez nem egyszerű foci, ping-pong és tenisz volt.”
Fésűs Nelly egyetlen hölgyként csatlakozott a fiúkhoz.

„Drága férjemnek is szerettem volna bizonyítani, hogy végig tudom csinálni - mondja a belevaló sztáranyuka – persze hagytam, hogy a fiúké legyen az igazi dicsőség, ezért én kislányommal, Elza Zorkával többször csobbantam az élménymedencében a strandon. – Büszke vagyok a kis feleségemre és persze magamra is, hogy túl a 60-on hozzá tudtam járulni a Médiaválogatott sikeréhez. Sosem voltam még világrekorder, pedig jó érzés” – veszi át a szót Vajtó Lajos

A ma már edzőként dolgozó egykori Pécsi Sas, Katus Tamás foglalta össze a napot:
„Egy őrült napon vagyunk túl, óriási sikert elérve. Teq sportágakban, mint a teqball, teqtenisz, teqpong még senki sem állított fel világrekordot, így ez már a Médiaválogatott nevéhez fűződik. Mivel 3 a magyar igazság és egy a ráadás, mi a bowlingot tettük hozzá. A forró nyári nap zárásaként a Fortuna Hotelben még 3 óra bowling várt ránk.”

„….ezt is megcsináltuk! – örvendezett Ricky - énekes előadóként nem volt könnyű dolgom, de persze a Katus testvérek és egykori nagyszerű focistáink, Keller József és Bojan Lazic jelenléte inspirált arra, hogy ne adjam fel, hanem álljak bele, ahogy tudok. Büszke vagyok a csapatomra!”

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.