Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Augusztus 26. 05:01, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Több mint 100 ezer nézőnél tart a Pappa Pia

Több mint 100 ezer nézőnél tart a Pappa Pia

A premier óta több mint 100 ezren látták a mozikban a Pappa Pia zenés magyar filmet - közölték az alkotók az MTI-vel pénteken.

A Szabó Kimmel Tamás és Stohl András főszereplésével készült vígjátékot augusztus 15-én mutatták be, a közlemény szerint az első nap több mint tízezren látták, és azóta is vezeti az országos toplistát.

A Csupó Gábor rendezte történet főszereplője Tomi, a kallódó fiatal zenész (Szabó Kimmel Tamás), akit kiöregedett rockzenész nagyapja (Nagy Feró) arra kér, segítsen neki megtartani csónakházát, amelyet banki adóssága miatt elárverezés fenyeget.

A forgatókönyvet Divinyi Réka (Csak szex és más semmi, Kaméleon, Veszettek) jegyzi, a film zenéje Rakonczai Viktor és Kozma Kata munkája, a látványtervező Szabolcs János, az operatőr Tóth Zsolt. A producer Kálomista Gábor és Tőzsér Attila.

Címkék: film, mozi, pappa pia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.