Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 05. 10:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

A röszkei autópálya-átkelő kilépőoldalán a személygépkocsiknak három, a buszoknak két órát kell várakozniuk, a belépőoldalon a személyautóknál egy-, a buszoknál háromórás a sor.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépőoldalon két-, a belépőn egyórás a várakozás a személygépkocsival utazóknak – tudatta Huber Krisztián főhadnagy. Szintén erős a forgalom a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, ahol a ki- és a belépőoldalon is fél-, egyórás várakozásra számíthatnak az utazók.

Az utazóknak Szerbia felé érdemes a tiszaszigeti, a bácsalmási, bácsszentgyörgyi vagy hercegszántói közúti határátkelőhelyet igénybe venniük, a Romániába tartók használhatják a nagylaki vagy a battonyai közúti határátkelőhelyet, ahol rövidebb a várakozás vagy nincs sor.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.