Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2011. Augusztus 29. 14:41, hétfő | Belföld
Forrás: STOP

Továbbviszi a trendet az új SEAT Exeo

Továbbviszi a trendet az új SEAT Exeo

Frankfurtban mutatkozik be a SEAT Exeo ráncfelvarrott változata. A spanyol bőrbe bújtatott, előző generációs Audi A4 (B6) új, LED-optikás fényszórókkal érkezik.

Nyílt titok, hogy a SEAT Exeo az Audi A4 olcsóbb és puritánabb változata. Mivel nemrég megjelent az új A4, nem volt nehéz kitalálni, hogy hamarosan érkezik az új Exeo is, amely valójában az előző generációs négykarikás, kicsit más köntösben.

A ráncfelvarrott Exeo nem is különbözik sokban az első generációtól, kívülről csupán az új, LED-optikás fényszórók különböztetik meg elődjétől. Az utastérben újak az ülések és a kormány kialakítása, az opciós listára pedig felkerül a Start/Stop rendszer.

A motorpaletta bővítésével kapcsolatban egyelőre mélyen hallgat a gyártó, annyit lehet csak borítékolni, hogy a TDI motorok károsanyag-kibocsátása mindegyik esetben 7 százalékkal csökkenni fog.

STOP

Címkék: autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:14, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: haderőt kell építenünk, mert enélkül nem tudjuk garantálni a magyar emberek békéjét és biztonságát

Nem tekinthetjük sajnos azt a forgatókönyvet sem kizártnak, hogy ismét a fegyvereké lehet szó Európában. Ennek az elkerüléséhez erőre van szükségünk

2024. Május 25. 07:58, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházása

Átadásra került a Hell Energy 80 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása, amelynek a nyomán 240 új munkahely jön létre, az üdítőital-gyártó vállalat pedig megerősítheti piacvezető pozícióját a világ több országáb

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Május 24. 09:48, péntek | Belföld

KSH: áprilisban 4 millió 749 ezer volt a foglalkoztatottak száma