Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2014. Május 08. 08:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

A Megasztár egykori csillaga úgy tűnik, a színpadon fényesebben tündököl, mint a futópályán. Peti ugyanis a közelmúltban részt vett a noszvaji Oxigén Terepfutóversenyen, ahol bizony rosszabbul szerepelt, mint várta.

- Hiába az alapos bemelegítés, a táv felénél már éreztem, hogy alig kapok levegőt és nyilal az oldalam. Elég kínos volt, ahogy mindenki szép lassan lehagyott és én csak vonszoltam magam utánuk.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

De mint mondják, minden fejben dől el és ez Petinél is beigazolódott.
- Ahogy a Noszvajt körül vevő erdei útra értem arra gondoltam, hogy muszáj összeszednem magam és teljesíteni ezt a kihívást. A természet közelsége megérintett és azt hiszem adott egy olyan löketet, amivel képes voltam lefutni a 16 km-es távot.- mondta a színész, énekes fiú.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Peti édesapja a futóverseny alatt egy noszvaji hotelben várakozott, majd miután megérkezett fia, közösen pihentek és relaxáltak a gyönyörű helyen.
- A hotel kertje egy gyönyörű ősfákkal körülvett park volt, ami tökéletes helyszín volt arra, hogy testileg és szellemileg is kipihenjem a futást.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.