Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 22. 17:05, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Újabb fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői

Újabb fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői

Zamárdiban július 3. és 7. között mások mellett a Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy, Jess Glynne és a Rudimental is koncertet ad.

Az amerikai Chainsmokers elektropop-duó tavalyelőtt és tavaly is zenélt a Soundon, 2017-ben a Sziget fesztiválon is fellépett. A formáció első lemeze, a Memories... Do Not Open, valamint a tavalyi második, a Sick Boy egyaránt az első helyig jutott a Billboard listáján. A csapat nyert már Grammy-t is, Closer című dalát pedig több mint egymilliárdszor streamelték a Spotify-on.

Az elektronikus zene történetének egyik legfontosabb dj-producere, az 50 éves holland Tiësto idén nyáron immár (2011, 2015 és 2017 után) negyedszer lép a Balaton Sound színpadára. Jön a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin is, akárcsak napjaink egyik legfelkapottabb amerikai rap előadója, a Soundon 2017-ben járt G-Eazy.

A 29 éves brit énekes-dalszerző, Jess Glynne négyszer fesztiválozott az elmúlt években Magyarországon: a Campus, a Sziget, a VOLT és a SZIN után jön a Soundra. Mindkét eddigi lemeze, az I Cry When I Laugh (2015) és a tavalyi Always In Between vezette a brit slágerlistát. Élő produkcióval érkezik Zamárdiba a Rudimental, a mely 2013 óta rendszeres magyarországi fesztivál látogató (a Soundon 2014-ben járt). A 2010-ben alakult brit drum&bass csapatban négy dalszerző-producer, Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor és Dj Locksmith szerepel és számukra 2012-ben a John Newman soul énekes közreműködésével rögzített Feel the Love hozta meg az áttörést.

Harmadszor fog játszani a Balaton Soundon a holland Nicky Romero, aki house trackjeivel vált világhírűvé. A dj-producer a világ legrangosabb szórakozóhelyei és leglátogatottabb elektronikus zenei fesztiváljain lép fel. Fellép továbbá a két producer/dj kollaborációja, Tchami x Malaa (közülük Tchami már járt a Soundon), a Sophie Hawley és Weld and Tucker Halpern által alkotott amerikai duó, a Sofi Tukker (tavaly a Szigeten pakolták a lemezeket), az amerikai Jauz, a szintén amerikai dj, Deorro (2016-ban zenélt a Soundon), Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai (2016-os Sziget és 2017-es EFOTT-fellépés után jönnek idén Zamárdiba), az iráni-amerikai house/techno dj és producer, Dubfire (neki ez a harmadik Soundja lesz), valamint a dán dj/producer, Martin Jensen is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.