Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Január 29. 13:44, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Ukrajnában tárgyal Szijjártó Péter

Ukrajnában tárgyal Szijjártó Péter

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b), mellette Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára (j) és Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője (elöl) Ungváron, ahol Szijjártó Péter tárgyalt Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel 2024. január 29-én.

"Viktor Mikita kormányzó teljesen új szemléletet hozott Kárpátaljára: a megbékélés kultúráját képviseli annak érdekében, hogy ukránok és magyarok egymás mellett békében élhessenek. Mi szeretnénk javítani Ukrajna és Magyarország együttműködését, ezért is jó, hogy a Kormányzó már a záhonyi határnál csatlakozik a delegációhoz - írta a találkozóról közösségi oldalán a miniszter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.