Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 04. 19:08, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Váratlanul meghalt a színészóriás

Váratlanul meghalt a színészóriás

Hiába volt erős Michael Clarke Duncan szervezete, csaknem két hónappal ezelőtti szívinfarktusából nem tudott felépülni.

Hétfő reggel Michael Clarke Duncan menyasszonya, Omarosa pár percre kiment a színész kórházi szobájából, és mire visszatért, Hollywood békés óriása elhunyt. A váratlan tragédia pedig nemcsak családjának óriási veszteség, hanem minden filmrajongónak. Duncan ugyanis olyat tudott, amit kevesen - minden szerepében jó volt, és szerethető. A Halálsoron John Coffey-jakánt annyi érzelmet és élményt adott nekünk, ami örökre a filmtörténelem legnagyobbjai közé emelte.

Michael július közepén kapott miokardiális infarktust otthonában, amitől megállt a szíve. Azonban barátnője még idejében rátalált, és sikerült megmenteni az életét. A színészt azóta kórházban ápolták, és bár lassan javult az állapota, az orvosok azt mondták, teljesen felépülhet, mert rendkívül erős a szervezete. De sajnos nem lett igazuk.

Az ötvennégy évesszínész testőrként került a sztárvilág közelébe. Többek közt Will Smith-re és Jamie Foxx-ra vigyázott sokáig, ám amikor egyik ügyfelét, a rapper legenda Notorious B.I.G.-t meggyilkolták, otthagyta a szakmát. Ám szerencséjére Jerry Bruckheimer producer szerződtette az Armageddonba, és ezzel beindult a színészkarriere. Ezután következett a nagy kiugrás, a többek közt Golden Globe, SAG, MTV Movie Awards, Saturn és Oscar-díj jelölést érő Halálsoron. Később olyan filmekben szerepelt, mint a Tim Burton féle A majmok bolygója, a Sin City, a Bérgyilkos a szomszédom, A skorpiókirály, a DareDevil, A sziget, de tucatnyi sorozatban is feltűnt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.