Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 23. 06:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: infocsajok

Végre megmutatták elsőszülött kisbabájukat a Tatum szülők

Végre megmutatták elsőszülött kisbabájukat a Tatum szülők

Pár hete már beszámoltunk Nektek arról, hogy Channing Tatum, a világ legszexisebb férfijának választott pasija apuka lett. A napokban pedig nyilvánosságra került egy kép, amelyen már a picit is megcsodálhatjuk.

A házaspár 2005-ben ismerkedett meg a Step Up című film forgatásán, majd négy év után, 2009-ben házasodtak össze. A családalapításra sem kellett sokáig várnunk, hiszen Jenna Dewan-Tatum május 30-án egy egészséges kislánynak adott életet egy Londoni magán kórházban.

Kezdetben még az is titkos volt, hogy mi a neme a babának, viszont egy közeli barát elkotyogta magát, miszerint kislánya született a házaspárnak. A hír igaznak bizonyult, hiszen már a pici neve is napvilágra került. A boldog szülők Everly Tatumnek nevezték el kislányukat.

Sőt mi több, végre mi is megcsodálhatjuk Everlyt, hiszen a napokban Jenna egy közös képet tett közzé immáron háromtagúra bővült családjáról az alábbi képaláírással: „Az első apák napja a mi angyalkánkkal. Szerelmes vagyok.” A szülök szépségéből kiindulva várható volt, hogy a babájuk is meseszép lesz.

Lehet, hogy a legtöbb színész és egyben apuka nem rohan haza azonnal egy brutális filmforgatás után, főleg akkor, ha egy síró baba várja őt otthon. Kivéve Channinget. A szexi apuka már felesége terhességét is jól kezelte, most pedig, hogy megszületett a pici, alig várja, hogy a nap végén hazaérjen, hogy láthassa kislányukat.

Minden nő elolvad attól a látványtól, ahogy egy apuka tartja a kezében kislányát. Főleg akkor, ha a tavalyi év legszexisebb pasija teszi mindezt.

Májer Nina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.