Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Május 23. 13:25, csütörtök | PR
Forrás: InfoVáros

Víztakarékosság, víz spórolás infrás, szenzoros csapteleppel

Víztakarékosság, víz spórolás infrás, szenzoros csapteleppel

Sokan lehetünk, akik minden hónapban bosszankodunk a vízszámla megérkezésekor. Minden alkalommal megfogadjuk, hogy ezentúl takarékoskodunk a vízzel, beszerzünk valamilyen vízfogyasztás csökkentőt.

Sok kicsi sokra megy. Tartja a mondás. A vízdíj esetében ez teljes mértékben igaz. Nap mint nap pazaroljuk a vizet, még ha számunkra észre sem vehető módon. A tudatos víztakarékosság rengeteg pénzt takarít meg számunka. Az óriási vízszámla megérkezésekor kell szembesülnünk, mennyire nem figyeltünk oda a vízfogyasztásunkra. A szolgáltatót hibáztatjuk, közben egy kis odafigyeléssel és egy jó befektetéssel, a Water Saver infra szenzoros csapteleppel számottevően tudjuk csökkenteni vízfogyasztásunkat és a vízdíjunkat. Takarékoskodhatunk anélkül a vízzel, hogy ez különösebb odafigyelést igényelne.

Azok számára akik úgy vélekednek, hogy nekik nincs szükségük további spórolásra, mert ők takarékosan, a vízfogyasztásra odafigyelve élnek háztartásukban, le kell szögeznünk, a Water Saver víztakarékos csaptelep kiegészítő nem a fürdési idő csökkentését, a mosakodás lerövidítését, a kevesebb vízhasználatot célozza meg. A speciális csaptelep a felesleges vízhasználatot, azaz a vízpazarlást küszöböli ki. Nem kell gyorsabban fogat mosni. Nem kell gyorsabban mosogatni.

Az infravörös érzékelővel ellátott Water Saver, csak akkor enged vizet, ha valóban szükséges.Ugyanis a legtöbb vizet akkor pazaroljuk, folyatjuk el, mikor észre sem vesszük. Mosogatás közben, mikor folyamatosan engedjük a vizet, fogmosás, borotválkozás közben, mikor nem zárjuk el a csapot. A több tíz liternyi vizet pazarlunk el nap mint nap. Ami havi szintem, tetemes összeggé duzzad. Ennek "köszönhető", hogy a nem víztakarékos háztartások vízdíja a hónap végére a vártnál magasabb összeggel jelentkezik a vízdíjszámlán.

A víz spórolás, víztakarékos csaptelep használata csökkenti a vízdijat.

A Water Saver vízfogasztás csökkentő működését és használatát tekintve a legkönnyebben kezelhető vízspórolási eszköz. A speciális csaptelep üzembe helyezése nem igényel szaktudást és a felhelyezés után azonnal használható is. A csaptelepet a tervezők egy infravörös érzékelővel láttak el, mely csak akkor enged vizet, ha valóban szükség van rá. Így a felesleges vízfolyatást teljes mértékben kizárja. A víztakarékosságra pedig nem kell külön odafigyelni, a Water Saver mozgást érzékelve, automatikus engedi a vizet. A készülék használat gyerekek számára is roppant egyszerű, fürdőszobai tartózkodásuk alatt, a kicsik tudtukon kívül, játszva takarékoskodhatnak a vízzel, ezzel spórolva a háztartás számára.

A Water Saver víztakarékos csaptelepről készült videó, mely a működését mutatja be megtekinthető a víztakarékos csaptelep hivatalos oldalán.

Az infra szenzornak köszönhetően nincs vízpazarlás, csökken a vízfogyasztás.

A Water Saver csaptelep egy további nagyon hasznos kiegészítővel segít a a háztartások rezsijének csökkentésében. Az úgy nevezett aerátor levegővel dúsítja a vízsugarat, ezzel is csökkentve a fogyasztást, viszont a hatékonyságot egy cseppet sem befolyásolja negatív irányba. Az eszközzel ellátott csaptelepek takarékos zuhanyzást, mosogatást eredményeznek.

További hasznos információk és bemutató videó, a termék hivatalos oldalán: watersaver.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat