Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Április 07. 14:54, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Vízvezeték-szerelőnek kiadva magukat vittek el kétmilliónyi ékszert

Vízvezeték-szerelőnek kiadva magukat vittek el kétmilliónyi ékszert

Egy testvérpár kétmillió forint értékben lopott ékszereket egy belvárosi idős asszonytól.

Két férfi január 31-én délelőtt becsöngetett egy V. kerületi idős asszonyhoz, majd vízvezeték-szerelőnek kiadva magukat közölték, hogy a mosogatót meg kell javítani, mert az áztatja az alatta lévő szomszédot. A sértett beengedte őket, és amíg az egyik férfi elterelte a figyelmét, a másik ellopta a lakásban lévő ékszereket.

A nyomozók az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőket, akik közül a 31 éves ercsi G. Ferenc egy korábbi eljárásból kifolyólag a büntetés-végrehajtási intézetben tölti büntetését. Testvérét, a 42 éves G. Istvánt a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói április 3-án fogták el ercsi házában. A férfit elfogását követően előállították az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: ékszer, csaló, Ercsi, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.