Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik betörtek a csanádpalotai orvosi rendelőbe. Az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna a betörők.

Vasárnap jelentették a rendőrségen, hogy betörtek a csongrádi kisváros orvosi rendelőjébe. A tolvajok monitorokat vittek magukkal. Nem sokkal később kiderült, hogy egy helyi büfét is feltörtek vasárnapra virradó éjjel, ahonnan pénzt és italokat vittek el.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a két betörőt: egy 29 és egy 48 éves férfit. Elfogásuk után a fiatalabb férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna, a 48 éves társa ellen folyamatban lévő büntetőügyben.

Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ellopott monitorok a lefoglalás után visszakerültek az orvosi rendelőbe. (rá)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 29. 13:08, szerda | Kék hírek

Addig provokálta a járókelőket, míg rendőrt hívtak

Egy férfi a járókelőket provokálta a Flórián térnél, ezért a lakók rendőrt hívtak ki rá.

2022. Június 29. 08:00, szerda | Kék hírek

Cseh férfi lopott ékszereket egy óbudai zálogházból, elfogták

Elfogtak a rendőrök egy cseh állampolgárt, aki a gyanú szerint mintegy hárommillió forint értékben lopott el ékszereket egy óbudai zálogházból - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon

2022. Június 28. 12:05, kedd | Kék hírek

Huszonnyolc kilogramm kábítószert találtak egy dílerpárosnál

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen, akinél majdnem 28 kilogrammnyi kábítószert találtak - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Június 28. 07:00, kedd | Kék hírek

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy templomból

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy dunabogdányi templom sekrestyéjében álló páncélszekrényből, egy férfit a rendőrök meggyanúsítottak, a kegytárgyakat továbbra is keresik