Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik betörtek a csanádpalotai orvosi rendelőbe. Az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna a betörők.

Vasárnap jelentették a rendőrségen, hogy betörtek a csongrádi kisváros orvosi rendelőjébe. A tolvajok monitorokat vittek magukkal. Nem sokkal később kiderült, hogy egy helyi büfét is feltörtek vasárnapra virradó éjjel, ahonnan pénzt és italokat vittek el.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a két betörőt: egy 29 és egy 48 éves férfit. Elfogásuk után a fiatalabb férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna, a 48 éves társa ellen folyamatban lévő büntetőügyben.

Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ellopott monitorok a lefoglalás után visszakerültek az orvosi rendelőbe. (rá)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.