Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2017. Július 21. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok a Strandok éjszakáján

Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok a Strandok éjszakáján

Filmvetítésekkel, koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncosokkal, szaunaszeánszokkal és hosszabbított nyitvatartással készülnek a strandfürdők országszerte július 28-án, a Strandok éjszakájára.

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint a margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztoly-csatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel, a hullám medencénél este a Budapest Voices koncertjével várják a látogatókat, az újpesti Aquaworldben pedig tűzzsonglőr és tánc bemutatókkal, valamint szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Ezen alkalmak során a szaunamester a vendégekkel együtt érkezik a szaunában, majd fokozatosan hevíti fel a kabint és a kályhára aromás folyadékokat öntve segíti a vendégek aklimatizálódását és ellazulását.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse együttes lép színpadra, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő iker medencéjénél filmvetítést tartanak és ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak, a hatvani Városi Strandfürdőben lemezlovasok gondoskodnak a hangulatról.

Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art's OK ad koncertet, Sárváron tűzijátékkal készülnek, a Harkányi Gyógyfürdőben csúszdapartit tartanak, Zalakaroson brazil zene és showtánc műsor, a Kerekdombi Termálfürdőben kabriós találkozó, latin táncosok, az Igali Gyógyfürdőben pedig fényszínház és lézer show lesz.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben lézer show-val és filmvetítéssel, valamint Dér Heni koncerttel várják a látogatókat, a sárospataki Véardó Fürdőben mozipiknik, tűzzsonglőr-bemutató, mazsorett-fellépés és habparti, Szekszárdon aqua-zumba és salsa bemutató, Kunszentmiklóson pedig úszó-, tánc-, strandröplabda-, lábtenisz- és vízi kosárlabdaversenyek lesznek. Gyenesdiáson éjszakai vízi aerobik, Ráckevén chill out zene és filmvetítés, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban szaunaszeánszok és szabadtéri koktélbár, az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben pedig hangfürdő, jóga, csontkovács, aquafitness, önvédelmi bemutató, henna festés és az 1980-as, 1990-es évek zenéi, lézer show, valamint limbó verseny szórakoztatja majd a közönséget.

A csatlakozók teljes listája és a fürdők részletes programja a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.