Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ki látta a menekülő haldoklót?

Ki látta a menekülő haldoklót?

Nagy erőkkel keresnek egy férfit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Pusztamonostoron. Az 54 éves ember öngyilkossági szándékkal mérget ivott, majd a segítségére siető mentősök elől elmenekült - értesült a HavariaPress.

A mentőket kedden dél körül riasztották a pusztamonostori férfihoz, aki - feltehetően öngyilkossági szándékkal - valamilyen mérgező folyadékot ivott. Mielőtt megérkeztek a mentők, a férfi eltűnt.

Feltehetően életveszélyes állapotban van, ezért a rendőrök nagy erőkkel keresik a 165 centi magas, zömök testalkatú, rövid, sötét hajú, kopaszodó férfit, aki sötét melegítőalsót és feliratos sötét pólót viselt.

Címkék: elmenekül

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 29. 13:08, szerda | Kék hírek

Addig provokálta a járókelőket, míg rendőrt hívtak

Egy férfi a járókelőket provokálta a Flórián térnél, ezért a lakók rendőrt hívtak ki rá.

2022. Június 29. 08:00, szerda | Kék hírek

Cseh férfi lopott ékszereket egy óbudai zálogházból, elfogták

Elfogtak a rendőrök egy cseh állampolgárt, aki a gyanú szerint mintegy hárommillió forint értékben lopott el ékszereket egy óbudai zálogházból - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon

2022. Június 28. 12:05, kedd | Kék hírek

Huszonnyolc kilogramm kábítószert találtak egy dílerpárosnál

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen, akinél majdnem 28 kilogrammnyi kábítószert találtak - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Június 28. 07:00, kedd | Kék hírek

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy templomból

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy dunabogdányi templom sekrestyéjében álló páncélszekrényből, egy férfit a rendőrök meggyanúsítottak, a kegytárgyakat továbbra is keresik