Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2012. Április 04. 07:13, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Vasvillával szurkálta meg a takarmányárust

Vasvillával szurkálta meg a takarmányárust

Vasvillával szúrt meg egy férfi egy mozgóárust, mert zavarta a zenével kísért kereskedés – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Kómár Viktória tájékoztatása szerint a bakonycsernyei árus hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, miszerint Bakonynánán egy ismeretlen férfi kérdőre vonta, amiért zenekísérettel árulta a takarmányt.

A kereskedő közölte, hogy engedélye van ilyen módon történő árusításra; ekkor a férfi egy vasvillával több alkalommal beszúrt a gépkocsija lehúzott ablakán, majd mikor hátramenetbe kapcsolt és tolatni kezdett, akkor a vasvillával betörte a jármű első szélvédőjét – ismertette a történteket a szóvivő. Hozzátette: a sértett a szúrások elől megpróbált kitérni, azonban a bántalmazó így is eltalálta a bal combján és könyökén.

A rendőrség a szurkálás miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves bakonynánai férfit, akinek az eljárás során közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell – közölte Kómár Viktória.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.