Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Impresszum

TEAM Reklámügynökség kft

8900 Zalaegerszeg, Tüttőssy út 7.

Tel/fax: 92/331-053

Főszerkesztő:
Tollár Péter

info@infozeg.hu

Fotótörlés, egyéb információk:
info@infozeg.hu

 

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el az Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.


Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
 

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

 

Fórum

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

* A www.infozeg.hu semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a www.infozeg.hu fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele.
* A www.infozeg.hu fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.
* Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük jelezze a(z) info@infozeg.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.
* A www.infozeg.hu fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.

A Fórumoldalaink tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.
Tartalomszolgáltatási Kódex

A(z) InfoZeg a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlappal kapcsolatos észrevételek

A www.infovárosok.hu informatikai hátterét a Voov Informatikai Fejlesztő Kft. felügyeli.

Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@infozeg.hu címre küldje.

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a(z) info@infozeg.hu címre küldje.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!